Konu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya C.tesi 21 Şub. 2009 - 7:59
hLme_ demiş ki:
s.a miLLet bne haLime karamandan 15 yşndayım forum çok ii bi yere benzio orhan abiye hem destek tam destek
hoş geldin
Yigit_Fani Moderetör
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 1436 Rep Gücü : 1565 Doğum tarihi : 01/01/80 Kayıt tarihi : 08/01/09 Yaş : 44 Nerden : SOMEWHEREE İş/Hobiler : SPORT Lakap : SUMTHING Burçlar : + :
Konu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya C.tesi 21 Şub. 2009 - 8:36
kübra demiş ki:
hoşgeldin süslü o sohbet bölümünde yazışarak konuşabiliosun bizimle tabi siteye üye olmayanlarında konuştuğu oluo
Hosgeldin. Insallah sitede iyi vakit gecirisin
hLme_
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 14 Rep Gücü : 0 Doğum tarihi : 25/09/94 Kayıt tarihi : 21/02/09 Yaş : 30 Nerden : karaman İş/Hobiler : arkadaşlar yukarıdaki facebook adresindede orhan aqamısı destekleyelim yönetici bnem destek beklioru Burçlar : + :
Konu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya C.tesi 21 Şub. 2009 - 23:49
hLme_ demiş ki:
s.a miLLet bne haLime karamandan 15 yşndayım forum çok ii bi yere benzio orhan abiye hem destek tam destek
eywaLLah saoLun ama bi sorum oLck bu resimli imzaları nasıL koycaz yha?
Misafir Misafir
Konu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya C.tesi 21 Şub. 2009 - 23:53
hLme_ demiş ki:
hLme_ demiş ki:
bu konuyu yardım kısmında bulabilirsin...resim eklemek başlığına bak we imza kısmında uygula....kolay gele...
hLme_
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 14 Rep Gücü : 0 Doğum tarihi : 25/09/94 Kayıt tarihi : 21/02/09 Yaş : 30 Nerden : karaman İş/Hobiler : arkadaşlar yukarıdaki facebook adresindede orhan aqamısı destekleyelim yönetici bnem destek beklioru Burçlar : + :
Konu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya C.tesi 21 Şub. 2009 - 23:55
amatör admin demiş ki:
hLme_ demiş ki:
hLme_ demiş ki:
bu konuyu yardım kısmında bulabilirsin...resim eklemek başlığına bak we imza kısmında uygula....kolay gele...
eyw. saoLun
Misafir Misafir
Konu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya Paz 22 Şub. 2009 - 0:07
hLme_ demiş ki:
amatör admin demiş ki:
hLme_ demiş ki:
hLme_ demiş ki:
eyw. saoLun
eywallah....
ymbs
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 1 Rep Gücü : 0 Doğum tarihi : 13/10/88 Kayıt tarihi : 22/02/09 Yaş : 36 Nerden : izmir İş/Hobiler : acil tıp teknisyeni Lakap : atom:) Burçlar : + :
Konu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya Paz 22 Şub. 2009 - 3:12
s.a arkadaşlar yeni geldim umarım benide aranıza kabul ederseniz yiğit hayranları toplandı burda ölemi? hepiniz ALLAH a emanet olun.selam ve dua ile..
Misafir Misafir
Konu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya Paz 22 Şub. 2009 - 4:05
ymbs demiş ki:
s.a arkadaşlar yeni geldim umarım benide aranıza kabul ederseniz yiğit hayranları toplandı burda ölemi? hepiniz ALLAH a emanet olun.selam ve dua ile..
hoşgeldin .... kabul etmezmiyiz.....
hLme_
Konu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya Paz 22 Şub. 2009 - 4:49
ymbs demiş ki:
h.qLdns:D gittikçe aiLemis genişLior maşaLLah:D:D tkrara h.ğldn krdeş:d
Misafir Misafir
Konu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya Paz 22 Şub. 2009 - 8:20
hLme_ demiş ki:
ymbs demiş ki:
allaha çok şükür ailemiz genişliyor gitgide...bide şöyle acaip yazmasan halime çok güzel olacak okumakda zorlanıyorumda
Yigit_Fani Moderetör
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 1436 Rep Gücü : 1565 Doğum tarihi : 01/01/80 Kayıt tarihi : 08/01/09 Yaş : 44 Nerden : SOMEWHEREE İş/Hobiler : SPORT Lakap : SUMTHING Burçlar : + :
Konu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya Salı 24 Şub. 2009 - 16:42
ymbs demiş ki:
Hosgeldin
hLme_
Konu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya Çarş. 25 Şub. 2009 - 0:58
amatör admin demiş ki:
hLme_ demiş ki:
ymbs demiş ki:
allaha çok şükür ailemiz genişliyor gitgide...bide şöyle acaip yazmasan halime çok güzel olacak okumakda zorlanıyorumda
özri dilerim inşallah bi dha olmuyacak:D
BURCU
Konu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya Ptsi 2 Mart 2009 - 23:50
slm adminatörüm.ben orhan bıyıklıyla konuşmayı çok istiyorum.konuşamazmıyım ne olur lütfen.cevap yazarsan sevinirim.
admin Admininstator
Konu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya Çarş. 4 Mart 2009 - 0:32
BURCU demiş ki:
slm adminatörüm.ben orhan bıyıklıyla konuşmayı çok istiyorum.konuşamazmıyım ne olur lütfen.cevap yazarsan sevinirim.
malesef bizde orhan bıyıklı görüşemiyoruz eğer görüşsek haper veririz
BURCU
Konu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya Çarş. 4 Mart 2009 - 0:33
yazı hatası kusura bakmayın adminim diyecektim
BURCU
Konu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya Çarş. 4 Mart 2009 - 0:37
yaaaa.ama niye.hiç mümkün değilmi
kudret
Konu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya Ptsi 9 Mart 2009 - 0:54
nazlı güle güller sevdalıyken ben nasıl nazlı gülümden vazgeçebilirim ki.....vazgecmicem asla ve asla suan asude durup sessiz kalabilirim ama bir gün onu gömek isticem.......(asude yar)
bilge
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 5 Rep Gücü : 0 Doğum tarihi : 07/12/93 Kayıt tarihi : 10/03/09 Yaş : 30 Nerden : istanbul İş/Hobiler : müzik dinlemek,bulmaca çözmek, söz,şiir yazmak, blardo oynamak v.s Lakap : awake Burçlar : + :
Konu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya Çarş. 11 Mart 2009 - 3:06
HOŞ BULDUK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
anatolienmaan
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 1 Rep Gücü : 0 Doğum tarihi : 04/03/90 Kayıt tarihi : 11/03/09 Yaş : 34 Burçlar : + :
Konu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya Çarş. 11 Mart 2009 - 10:47
s.a bende yeni geldim. Siteniz hoş olmuş orhan abiye selamlar.. Yigit komserim kollamada çok harikasın konuşmaların da süper Allah yolunu açık eylesin..
siyah inci
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 1 Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 10/03/09
Konu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya Çarş. 11 Mart 2009 - 21:22
herkese merhaba arkadaslar bende yeni geldim araniza- kollama dizisi-cok güzel bir dizi severek izliyorum yigit baskomser dizi isinizde basarilar dilerim.......
bilge
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 5 Rep Gücü : 0 Doğum tarihi : 07/12/93 Kayıt tarihi : 10/03/09 Yaş : 30 Nerden : istanbul İş/Hobiler : müzik dinlemek,bulmaca çözmek, söz,şiir yazmak, blardo oynamak v.s Lakap : awake Burçlar : + :
Konu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya Perş. 12 Mart 2009 - 0:00
Konu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya Perş. 12 Mart 2009 - 13:36
Konu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya Paz 15 Mart 2009 - 18:58
slm. yeni arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.inanın bu sitede güzel vakit geçireceksiniz. :cheers:benim güzel vakit geçirdiğim gibi
esra
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 236 Rep Gücü : 243 Doğum tarihi : 03/04/95 Kayıt tarihi : 13/01/09 Yaş : 29 Nerden : YiĞiDiM nErEdEySe OrAdaN.... İş/Hobiler : YiĞiDiMi İzLeMeK!!! Burçlar : + :
Konu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya Cuma 20 Mart 2009 - 23:49
ya kenara koyduğunuz resmi nasıl koyuyorsunuz ben bir türlü koyamadım da yardım edrmisiniz???