Türkiye'nin En Büyük Orhan Bıyıklı Fan Sitesi
Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya - Sayfa 6 Yigido
Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya - Sayfa 6 Yigido
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya - Sayfa 6 11111110

Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya

+153
serife_bjk
Banu_203
Nicki
nakkaş
Galaksi
yigit_ajan
leylagunduzalp
brnc
BahadırYeşil
vesilee
Semoo
sedat
gecelerin aydınlığı
b-ü-ş-r-a
my_hero_yqt
Kaptann
dilara_yiğit
yigitm
Driv3r
EsRaGkN
DiLaTT
fenerli_beyza 1907
muhammet yayla
btl_yiğit
ebru
hazal tekin
şen-pa
betül23
BETÜL GÜL
betül kınacı
burak
hümeyra nur
baskomserim
sirma
burcu42
yiğit_muhammed
selcan
karanfil
OrhanYiğit
avukat güzelll
yeliz öztürl
Züleyha-TR
melike-oznur
gulbakıslım
joe jonas merve
meyyy
gumus_kursun
hérâ
canimabim
hercai
yigit-yigit
zişan
kremini96
SezaN
BirDost
Kadriye
hayal yiğit
şekerpare
SEHRI
zeliha
unutulmaz13
R=)mSDmn
duygu28
kralferdiciharun
unutulmaz
defne deniz
imren
senna
alas
handeee
guzelgulen
maviskiz
merdiven
halime
___kübra___
KwseR
zeyneepp
mrwalice
interesting_girl
şahan
nese_05
derman
Asu
nur ...
sorun siasi
seyma03
katre
yigi_senna
YiğiDo^m
engin234
zülfikar
esmer yarim
merrik
darendelim*
zeynep08ep08selamsu
_busra_
gumuskursun55
kollamadizi
faruk enes
hilall
özge
siyah
kübüş
Esrarligözler_06
tuğba
ezelzaman
konyalı16
beren..
maviprenses
Sabo AĞA
yezda
esra
siyah inci
anatolienmaan
bilge
kudret
ymbs
hLme_
suslu
asi kız
habibesamara
nur_ceylan
Betül
BURCU
gülşah
yusuf
ela-53
cemre
gaziliasena_89
elmasın
zumrut
Yigit_Fani
sevgi
jassminnin
qusra
sweetgirl
ofcourseme
fenerli68
sare
Karlidagim
kübra
iremcik
fatma
e_d_a_1
demett
kevser
selma52
rabia-yiğit
Türkü_Gözlüm
kinslayer
_e_s_r_a_
selahattinn
admin
157 posters
Sayfaya git : Önceki  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23  Sonraki
YazarMesaj
yezda

yezda

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 5 Rep Gücü Rep Gücü : 3 Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 28/02/09 Nerden Nerden : Serhat KARS

Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya - Sayfa 6 Empty
MesajKonu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya   Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya - Sayfa 6 I_icon_minitimeC.tesi 21 Mart 2009 - 4:14

selamün aleyküm arkadaşlar ben hem yeniyim hemde acemiyim yardım isteyince bilgilerinizi esigemezsiniz inşallah bu site için ayrıca teşekkür ederim sağolun
yezda

yezda

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 5 Rep Gücü Rep Gücü : 3 Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 28/02/09 Nerden Nerden : Serhat KARS

MesajKonu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya   Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya - Sayfa 6 I_icon_minitimeC.tesi 21 Mart 2009 - 4:18

esra demiş ki:
ya kenara koyduğunuz resmi nasıl koyuyorsunuz ben bir türlü koyamadım da yardım edrmisiniz???
tabi kardeşim sen herhalde avatarlardan bahsediyon çok basit şu profiliniz logosuna tıkla senin bilgilerin gelecek ekranda tam yerini tarifedemem ama şu yeşil şeritin altında avatar yazısına tıkla gelir zaten tamam allaha emanet kardeş
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya   Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya - Sayfa 6 I_icon_minitimeC.tesi 21 Mart 2009 - 12:15

yeni gelen arkadaşlar cümleten aleyküm selam...sitemizde hoş vakit geçirmeniz dileğiyle...
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya   Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya - Sayfa 6 I_icon_minitimePaz 22 Mart 2009 - 8:21

yezda demiş ki:
selamün aleyküm arkadaşlar ben hem yeniyim hemde acemiyim yardım isteyince bilgilerinizi esigemezsiniz inşallah bu site için ayrıca teşekkür ederim sağolun

yezda kardeşim nedemek bilgi esirgemek...takıldığın konularda bana sor biliyorsam yardım ederim...eee adı üstünde amatör adminim ben bilemediğim şeyleride mazur görürsün Wink
Sabo AĞA

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 4 Rep Gücü Rep Gücü : 8 Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 25/03/09

MesajKonu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya   Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya - Sayfa 6 I_icon_minitimeÇarş. 25 Mart 2009 - 11:42

Selam Aleykum arkadaşlar bende amatör admin kardeşimizin sayesinde aranıza katıldım
maviprenses

maviprenses

Cinsiyet Cinsiyet : Kadın Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 1 Rep Gücü Rep Gücü : 2 Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 25/03/09 İş/Hobiler İş/Hobiler : Müzik hocası Lakap Lakap : Prenses

MesajKonu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya   Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya - Sayfa 6 I_icon_minitimeÇarş. 25 Mart 2009 - 23:07

Slm arkadaşlar ben yeni katıldım site çok güzel olmuş teşekkürler Smile
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya   Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya - Sayfa 6 I_icon_minitimeCuma 27 Mart 2009 - 4:02

Sabo AĞA demiş ki:
Selam Aleykum arkadaşlar bende amatör admin kardeşimizin sayesinde aranıza katıldım

salam Wink
oooo hoşgeldin arkadaşım şeref verdin sitemize Wink dil hocam benim Wink ...
esra

esra

Cinsiyet Cinsiyet : Kadın Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 236 Rep Gücü Rep Gücü : 243 Doğum tarihi Doğum tarihi : 03/04/95 Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 13/01/09 Yaş Yaş : 29 Nerden Nerden : YiĞiDiM nErEdEySe OrAdaN.... İş/Hobiler İş/Hobiler : YiĞiDiMi İzLeMeK!!! Burçlar Burçlar : Koç + : Domuz

MesajKonu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya   Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya - Sayfa 6 I_icon_minitimeCuma 27 Mart 2009 - 22:19

HOŞ BULDUK SAĞOLUN Smile Smile Smile
beren..

beren..

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 5 Rep Gücü Rep Gücü : 5 Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 05/02/09

MesajKonu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya   Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya - Sayfa 6 I_icon_minitimeC.tesi 28 Mart 2009 - 5:12

selamün aleyküm arkadaslar ben aslında bır ay once felan uye olmustum kısmet bu guneymıs kendımı tanıtmak ıcın bu arda sıte gercekten cok guzel selametle
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya   Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya - Sayfa 6 I_icon_minitimeC.tesi 28 Mart 2009 - 22:02

beren.. demiş ki:
selamün aleyküm arkadaslar ben aslında bır ay once felan uye olmustum kısmet bu guneymıs kendımı tanıtmak ıcın bu arda sıte gercekten cok guzel selametle

hoşgeldin... üyeliğin hayırlı olsun...
beren..

beren..

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 5 Rep Gücü Rep Gücü : 5 Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 05/02/09

MesajKonu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya   Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya - Sayfa 6 I_icon_minitimePaz 29 Mart 2009 - 0:05

Very Happy Very Happy tesekkur ederım hosbuldum
Yigit_Fani
Moderetör
Moderetör
Yigit_Fani

Cinsiyet Cinsiyet : Kadın Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 1436 Rep Gücü Rep Gücü : 1565 Doğum tarihi Doğum tarihi : 01/01/80 Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 08/01/09 Yaş Yaş : 44 Nerden Nerden : SOMEWHEREE İş/Hobiler İş/Hobiler : SPORT Lakap Lakap : SUMTHING Burçlar Burçlar : Oğlak + : Keçi

MesajKonu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya   Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya - Sayfa 6 I_icon_minitimePaz 29 Mart 2009 - 14:09

Hosgeldiniz esra ve beren.. sitede iyi vakit gecirmeniz dilegiyle..
konyalı16

konyalı16

Cinsiyet Cinsiyet : Kadın Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 42 Rep Gücü Rep Gücü : 8 Doğum tarihi Doğum tarihi : 04/09/92 Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 12/12/08 Yaş Yaş : 32 Nerden Nerden : konya İş/Hobiler İş/Hobiler : kitap okumak,radyo dinlemek,gezmek Lakap Lakap : şiRiNe Burçlar Burçlar : Başak + : Maymun

MesajKonu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya   Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya - Sayfa 6 I_icon_minitimePtsi 30 Mart 2009 - 1:11

hepınız hoş geldiniz Smile ya maşAllah bayağı kişi üye olmuş.inş memnun olursunuz ve ii vakit geçerisinz
yezda

yezda

MesajKonu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya   Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya - Sayfa 6 I_icon_minitimeSalı 31 Mart 2009 - 23:42

amatör admin demiş ki:
yezda demiş ki:

yezda kardeşim nedemek bilgi esirgemek...takıldığın konularda bana sor biliyorsam yardım ederim...eee adı üstünde amatör adminim ben bilemediğim şeyleride mazur görürsün Wink

Eyvallah saolun site için herkese teşekkürler hayırlı günler
ezelzaman

Cinsiyet Cinsiyet : Kadın Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 1 Rep Gücü Rep Gücü : 2 Doğum tarihi Doğum tarihi : 20/04/89 Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 02/04/09 Yaş Yaş : 35 Nerden Nerden : malatya-trabzon İş/Hobiler İş/Hobiler : öğrenci :( Lakap Lakap : ------- =) Burçlar Burçlar : Koç + : Yılan

MesajKonu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya   Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya - Sayfa 6 I_icon_minitimePerş. 2 Nis. 2009 - 4:20

selam arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza nasılsınız bakalım???
jocolor
tuğba

tuğba

Cinsiyet Cinsiyet : Kadın Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 655 Rep Gücü Rep Gücü : 662 Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 12/12/08 Nerden Nerden : istanbul İş/Hobiler İş/Hobiler : kitap okumak,müzik dinlemek... Lakap Lakap : yiğittuğba

MesajKonu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya   Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya - Sayfa 6 I_icon_minitimePerş. 2 Nis. 2009 - 5:12

HOŞ GELDİN KARDEŞİM...BEN ÖNCEDEN KATILMIŞTIM AMA FAZLA AKTİF OLAMADIM..İNŞALLAH İYİ VAKİT GEÇİRİRSİN SİTEMİZDE..=))
Yigit_Fani
Moderetör
Moderetör
Yigit_Fani

Cinsiyet Cinsiyet : Kadın Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 1436 Rep Gücü Rep Gücü : 1565 Doğum tarihi Doğum tarihi : 01/01/80 Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 08/01/09 Yaş Yaş : 44 Nerden Nerden : SOMEWHEREE İş/Hobiler İş/Hobiler : SPORT Lakap Lakap : SUMTHING Burçlar Burçlar : Oğlak + : Keçi

MesajKonu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya   Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya - Sayfa 6 I_icon_minitimeCuma 3 Nis. 2009 - 16:25

ezelzaman demiş ki:
selam arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza nasılsınız bakalım???
jocolor
Merhaba,hosgeldiniz kardesim.. iyiyiz siz? Very Happy
Esrarligözler_06

Esrarligözler_06

Cinsiyet Cinsiyet : Kadın Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 14 Rep Gücü Rep Gücü : 18 Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 10/04/09 Nerden Nerden : başkent:) Lakap Lakap : baskentli harbykiz

MesajKonu: başkentten selamlar(:   Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya - Sayfa 6 I_icon_minitimeCuma 10 Nis. 2009 - 1:55

Merhaba arkdaşlar bnde geldim aranıza kabul eder misinz? Laughing
kübüş

kübüş

Cinsiyet Cinsiyet : Kadın Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 316 Rep Gücü Rep Gücü : 329 Doğum tarihi Doğum tarihi : 04/10/94 Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 23/02/09 Yaş Yaş : 30 Nerden Nerden : kırıkkale_kayseri İş/Hobiler İş/Hobiler : öğrenci,ceza,orhanbıyıklı,okul,ders Lakap Lakap : hafize Burçlar Burçlar : Terazi + : Köpek

MesajKonu: başkentli   Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya - Sayfa 6 I_icon_minitimeCuma 10 Nis. 2009 - 2:40

mrb hoşgeldin tabi ne demek
http://gs-ke-km.tr.gg
kübra
Moderetör
Moderetör
kübra

Cinsiyet Cinsiyet : Kadın Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 527 Rep Gücü Rep Gücü : 485 Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 23/10/08 Nerden Nerden : istanbul İş/Hobiler İş/Hobiler : kitap okumak müzik dinlemek şiir yazmak gezmek

MesajKonu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya   Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya - Sayfa 6 I_icon_minitimeC.tesi 11 Nis. 2009 - 0:11

sitemize ve aramıza hoşgeldin üyeliğin hayırlı olsun
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya   Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya - Sayfa 6 I_icon_minitimeC.tesi 11 Nis. 2009 - 6:12

Esrarligözler_06 demiş ki:
Merhaba arkdaşlar bnde geldim aranıza kabul eder misinz? Laughing

estağfirullah ne demek kabul etmemek hoşgeldin Wink ....
esra

esra

Cinsiyet Cinsiyet : Kadın Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 236 Rep Gücü Rep Gücü : 243 Doğum tarihi Doğum tarihi : 03/04/95 Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 13/01/09 Yaş Yaş : 29 Nerden Nerden : YiĞiDiM nErEdEySe OrAdaN.... İş/Hobiler İş/Hobiler : YiĞiDiMi İzLeMeK!!! Burçlar Burçlar : Koç + : Domuz

MesajKonu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya   Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya - Sayfa 6 I_icon_minitimeSalı 14 Nis. 2009 - 22:41

hoş buldukkk.....teşekkürler... Smile Smile Smile
esra

esra

MesajKonu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya   Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya - Sayfa 6 I_icon_minitimeSalı 14 Nis. 2009 - 22:42

hoşgeldin kardeşşş
esra

esra

MesajKonu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya   Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya - Sayfa 6 I_icon_minitimeSalı 14 Nis. 2009 - 22:42

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
siyah

siyah

Cinsiyet Cinsiyet : Erkek Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 53 Rep Gücü Rep Gücü : 17 Doğum tarihi Doğum tarihi : 17/02/90 Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 01/12/08 Yaş Yaş : 34 Nerden Nerden : yok İş/Hobiler İş/Hobiler : müzik dinlemek,kitap okumak Burçlar Burçlar : Kova + : At

MesajKonu: Geri: Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya   Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya - Sayfa 6 I_icon_minitimePerş. 16 Nis. 2009 - 5:43

herkes hoşşşşşş geldiiii............

Yeni Gelen Arkadaşlar Tanışmaya
6 sayfadaki 23 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23  Sonraki